MARKo u mom kupatilu.

“Topao i prijatan miris sveže prženih zrna kafe robuste preći će sa tobom put do zdrave i lepe kože. “

Veliko obećanje MARKa. Potpuno prirodan, bez hemije, konzervansa, aditiva itd. Budi velika očekivanja, prosto ne možeš da ne očekuješ mnogo. Sa velikim očekivanjem i dosta skeptičnosti sam otvorila pakovanje pilinga od kafe. Zapljusnuo me je jak miris kafe. Kao ona prva jutarnja, jaka i snažna. Uzela sam jednu kašiku pilinga, prebacila u šoljicu i otišla u kupatilo. Jedna kašika je sasvim dovoljna za celo telo i lice.

Kako je MARK i za lice i za telo, vlažnim rukama sam malo po malo utrljala piling svuda. Trljala sam u kožu i blago i jako na različitim delovima, htela da vidim kako će se koža ponašati. Posebno me je interesovalo kakvi će mi biti laktovi, kolena, a kako butine kada ih jako istrljam. Da li će možda biti delova koji će se iziritirati i ostati crveni? Kada sam završila, kada je bila prepuna zrna kafe i priličan šok kada sam pogledala oko sebe. Prošlo mi je kroz glavu šta mi je ovo trebalo, presešće mi dok operem sve.

Na svu sreću, sve se ispralo bez ikakvih probleme, nije bilo potrebno ni vrelu vodu ni četku da koristim. Isto je bilo i kada sam ispirala telo i lice, lagani pokretni ruke i mlaz vode. Već dok sam ispirala osetila sam prelepu mekanu kožu pod rukom. Još malo gela za tuširanje sam upotrebila, što preporučujem i vama. Ostaci pilinga u vidu boje koji bi ostali sigurno na peškiru su se skinuli, a efekat koji je poenta ovog pilinga je ostao.

Nežna, mekana, prelepa koža celog tela. Bez traga iritacije i crvenila iako sam muški zapela sa trljanjem. Ostavlja utisak da mislim da nije ni potrebno mleko za telo posle njega. Miris savršen za sve ljubitelje kafe. Još ako pomogne i oko celulita kako piše da hoće, nikada ga neću menjati. To nažalost još uvek nisam proverila jer je borba protiv celulita traje jako dugo. Ali javiću kada budem videla rezultate nakon duže upotrebe.

Više o svim proizvodima možete pročitati na MARK SCRUB sajtu, a ja sam koristila savršeni Piling od kafe koji će oduševiti sve ljubitelje kafe.